Това каза по БТВ депутатът от ДПС Йордан Цонев.  Предизборната кампания

...
Това каза по БТВ депутатът от ДПС Йордан Цонев.  Предизборната кампания
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Това, че “ Капитал” и Пеевски е едно и също, е фалшива пропаганда

Това сподели по БТВ депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев. 

 

Предизборната акция стартира в нощта след изборите. Скандалът с Нексо е голям, тъй като става въпрос за доста неща в едно. Има осем искови молби на осем щатски прокурори да се върнат средствата, които са взети от американските жители. Това следствие не е на българската прокуратурата. Откраднати са доста пари на американски и немски жители. Изпрани са пари на съветски олигарси. Трето - израелските служби са дали сведения,  че финансист на “Хамас ” е правил транзакции. Тази пирамида работи в чужбина, само че в България работи политически.

 

Защо, когато стартира това следствие в Съединени американски щати, българските служби не реагираха. Това е работа на изпълнителната и правосъдна власт. Политическата връзка е с кръга “Капитал ”. Нямам фиксация към този кръг. Това е конгломерат от медии, анализатори, университетски преподаватели. Фирмата е имала връзка с една медия - “Капитал ”. Сега излизат тези връзки. Бедата е, че с голямото си въздействие, този кръг споделя кой да ръководи и кой не, като заличава резултатите от изборите. 

Ще създадем всичко по силите си, с цел да има кабинет. Нашата позиция е ясна - да има постоянен кабинет, с цел да се вземат решение останалите рецесии. В тези условия не престават пиар акциите за отиване на избори. Разбрах, че говорите за следствието на оръжие за Украйна. Смятам, че това е пиарска акция. Половината група на Политическа партия гласоподава срещу евроатлантически решения. Сериозно ли мислите, че “Кирчовците ” са избавили Украйна?! За едни войната е покруса, а за други бизнес. Нека да се види кои са фирмите, които са посредничили, има ли комисионни?! 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР